TEAMONTWIKKELING

Goede teamsamenwerking komt niet vanzelf is essentieel voor het overtreffen van klantverwachtingen.

Teamontwikkeling

Hoe creëer je een winnaars mentaliteit en kom je als team in de flow?

Herken je de situatie dat je naast elkaar werkt en niet samenwerkt met als gevolg geen afstemming, dubbel en onnodig werk, te late oplevering en ontevreden klanten?

Met meer inzicht in de “gedeelde wereld” van interne beheersing kun je deze discussies beter vorm geven en er voor zorgen dat ze wél relevant en nuttig worden.

Heb jij het idee dat er te veel controle druk is en je niet meer toekomt aan het echte werk?

Dan helpt deze training je inzicht te bieden in de wijze waarop je de controle druk kunt verminderen.

Wil je je meer kennis over het interne beheersing en het samenspel tussen processen, risicomanagement en audit?

Met de inhoudelijke training en juist de interactie ertussen ben je aan het eind van de training in staat om de verbindingen te leggen en om het samenspel te kunnen vormgeven.

Passo2Lean denkt graag met je mee hoe jouw medewerkers de interne beheersing effectiever te maken met behulp van een op maat gemaakte training.

Je team, hoe krijg je het in flow?

Een werkend team is meer dan dan enkele individualisten. Een team is een ingespeelde groep mensen met een gezamenlijk doel die daar met elkaar voor gaan!

Het is dus zaak om gezamenlijk met het hele team inzicht te krijgen in elkaar en in de onderlinge verbindingen en patronen. Dit betekent dat er een analyse wordt uitgevoerd op zowel individu als op team niveau waarbij de kenmerken van elk individu en onderlinge relaties en verbindingen worden geïdentificeerd en benoemd.

Nadat er inzicht is gecreëerd in de individuen, in de onderlinge relaties en verbindingen bepalen we gezamenlijk een aanpak om de grootste grootste positieve punten te blijven vergroten en de grootste belemmeringen aan te pakken.

Geen enkele teamontwikkelingstraject is hetzelfde. Afhankelijk van het team bepalen we de aanpak. Bij de aanpak hanteert Passo2Learn het teamontwikkelingsmodel.

Een ding is zeker, ga je met teamontwikkeling aan de slag dan ga je met jezelf aan de slag!

Resultaat:

Teamontwikkeling levert je diverse resultaten op. Te weten inzicht in jezelf en je teamgenoten en geeft daarmee menselijk contact. Een ingespeeld team rent harder voor elkaar en weet daardoor betere prestaties te leveren in zowel volume als kwaliteit. Ze heeft meer plezier in het werk en straalt dit uit naar de rest van de organisatie. En teamgenoten gunnen elkaar de prestatie, eer en persoonlijke groei.

Investering:

Geen enkele teamontwikkeling is hetzelfde en vraagt om maatwerk van zowel programma als locatie met bijbehorende investering.

Ben je benieuwd wat Passo2Learn je nog meer te bieden heeft?

Referenties

Wat mijn klanten over mij zeggen...

"Hij is enthousiast, opgewekt en weet daardoor de onderwerpen in op een leuke manier te brengen."

"De koppeling met de praktijk zorgt ervoor dat het direct toepasbaar is in mijn eigen werk."

"k heb veel geleerd op het gebied van interne beheersing en hoe deze met elkaar samenhangen en elkaar kunnen versterken."

Passo2Learn

Modules voor vergroten teameffectiviteit.

Passo2Learn - Ken je zelf en je team

Ken je jezelf en je team

Heb jij een team dat je graag verder wilt ontwikkelen maar weet je niet precies hoe je dit kunt vormgeven? Ik help je graag bij het bepalen van je doel en de best passende aanpak. Samen met jou geef ik mede vorm aan de ontwikkeling van het team zodat we een optimale samenwerking creëren waarin je teamleden in een schwung komen en gezamenlijk optimaal presteren.

Passo2Learn - Teamontwikkeling en werkplezier

Teamontwikkeling

Herken je de situatie dat je met risicomanagement of audit verschilt van inzicht en in eindeloze energielekkende discussies terecht komt? Met meer inzicht in de wereld van interne beheersing kun je deze discussies beter vorm geven en er voor zorgen dat ze wél relevant en nuttig worden.

Passo2Learn - teameffectiviteit en doelen realiseren

Team effectiviteit en doelrealisatie

Herken je de situatie dat je met risicomanagement of audit verschilt van inzicht en in eindeloze energielekkende discussies terecht komt? Met meer inzicht in de wereld van interne beheersing kun je deze discussies beter vorm geven en er voor zorgen dat ze wél relevant en nuttig worden.

Passo Organisatieadvies

Organiseren van interne beheersing. Vol passie en energie helpt Passo Organisatieadvies je met het inrichten, verbeteren en toetsen van oplossingen voor interne beheersingsvraagstukken. Dit kan met behulp van de bouwstenen: processen, risk & control, audit en samenwerking. Deze bouwstenen tezamen inclusief het gedrag van mensen vormen samenhang, zorgen voor een passende interne beheersing. Het is de kracht van de verbinding tussen mensen, processen, structuren en het vermogen om te leren van uitgevoerde werkzaamheden die de interne beheersing succesvol maken. Ieder intern beheersingsvraagstuk vraagt om een maatwerk aanpak.