Risico en control management

Risicomanagement en control onderdeel om goede beslissingen te nemen.

Risico en control management

Jouw team verder ontwikkelen om effectiever te worden?

T.b.d.

T.b.d.

T.b.d.

T.b.d.

T.b.d.

t.b.d.

T.b.d.

T.b.d.

t.b.d.

  • T.b.d.

Leermodel

t.d.b.

Scan zelf je eigen teameffectiviteit

Wil jij zelf inzicht creëren in de effectiviteit van jouw team? Ik stel je graag een zelf scan ter beschikking waarmee je zelf kunt zien hoeveel ruimte jouw team heeft om te groeien in effectiviteit. Vraag hier vrijblijvend een teamscan aan.

Inzicht in jouw leerstijl

Wil je weten wat jouw leerstijl is en hoe zich dat in praktijk uit? Vraag hier vrijblijvend de scan aan en je hebt binnen 5 minuten je inzicht in je eigen leerstijl.

Referenties

Ontvangen terugkoppeling na trainingen...

"Tijdens de heidagen zijn we dichter bij elkaar gekomen. We zijn naar huis gegaan met een verbeterplan om onze samenwerking in onze werksituatie te blijven verbeteren."

"Er werd een sfeer van openheid en echtheid gecreëerd. De echte pijnpunten kwamen wel boven. Super mooi om mee verder te gaan tijdens ons dagelijkse werk."

"Ik heb meer inzicht gekregen hoe het komt dat collega’s doen zoals ze doen. Hierdoor heb ik meer begrip voor hun gedrag gekregen."

"Ik wist wel dat er een paar dingen niet goed gingen maar dat de punten zo diep zaten had ik niet in de gaten. Goed om hier met elkaar bij stil te staan en om hier nu mee verder te gaan."

Passo2Learn

Vergroot je inzicht en effectiviteit van interne beheersing.

Passo2Learn - training auditen

Auditing

In organisaties worden audit vaak ingezet om inzicht te krijgen in de kwaliteit van een bepaald onderdeel van de bedrijfsvoering. De manier waarop audits worden uitgevoerd en door wie verschilt.

In deze training leer je op welke wijze audit als instrument wordt ingezet in organisaties en hoe audits worden uitgevoerd. Je gaat actief aan de slag om zelf een auditaanpak te maken en hierover te rapporteren. Je maakt krijgt inzicht in de dynamiek die ontstaat als je verbeterpunten bespreekbaar worden gemaakt door een auditor.

Passo2Learn - training procesmanagement

Procesmanagement

Processen zijn niet meer weg te denken uit iedere organisatie en zijn echt een must om gestructureerd je bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Tijdens deze training leer je op welke wijze je processen kunt identificeren, inrichten en analyseren. Met deze kennis kun je tijdens je dagelijkse werk zelf actief aan de slag en of je kunt vanuit een staffunctie met de proceseigenaren gesprek over de procesinrichting of gerealiseerde procesprestaties.

Passo2Learn - logo

Organiseren van interne beheersing. Vol passie en energie helpt Passo Organisatieadvies je met het inrichten, verbeteren en toetsen van oplossingen voor interne beheersingsvraagstukken. Dit kan met behulp van de bouwstenen: processen, risk & control, audit en samenwerking. Deze bouwstenen tezamen inclusief het gedrag van mensen vormen samenhang, zorgen voor een passende interne beheersing. Het is de kracht van de verbinding tussen mensen, processen, structuren en het vermogen om te leren van uitgevoerde werkzaamheden die de interne beheersing succesvol maken. Ieder intern beheersingsvraagstuk vraagt om een maatwerk aanpak.