Werkwijze

Hans Wichards

Hoe ik werk

Passo2Learn

De ontwikkelingstrajecten en trainingen van Passo2Learn worden afhankelijk van de doelstelling en context op maat gemaakt. Elk traject is een uniek samenspel tussen vraag, doel en soort interventies. Tijdens de intake bepalen we het doel van de training / ontwikkelingstraject en het gewenste resultaat. De inhoud wordt zodanig afgestemd dat het gewenste resultaat word gerealiseerd.

Afhankelijk van het soort training worden acteurs ingezet om vaardigheden inzichtelijk te maken en te oefenen. Deze trainingsacteurs zijn zorgvuldig geselecteerd en weten een oefensituatie te creëren die identiek is aan de realiteit.

Om de training een duurzaam karakter te geven wordt gewerkt met voorbereidingsopdrachten en oefeningen. De oefeningen zijn gericht om in praktijk te oefenen zodat de deelnemers maximaal rendement halen uit de training. Met deze aanpak worden blijvende inzichten gecreëerd en vaardigheden getraind.

Over Passo organisatieadvies

Hans Wichards

Volg mij op LinkedIn

Zie mijn uitgevoerde projecten.

Passo2Learn

Het aanbod trainingen:

Passo2Learn - Teamontwikkeling en werkplezier

Training teamontwikkeling

Werk jij in een goed werkend team?
Een goed werkend team kan meer dan een individualisten alleen. Jammer genoeg presteren veel teams niet op het niveau dat ze zouden kunnen.

Heb jij een team dat je graag verder wilt ontwikkelen maar weet je niet precies hoe je dit kunt vormgeven?
Ik help je graag bij het bepalen van je doel en de best passende aanpak. Samen geven we vorm aan de ontwikkeling van het team met als resultaat een verbeterede samenwerking en verbeterde teamprestaties.

Passo2Learn - Interne Beheersing

Training interne beheersing

Herken je de situatie dat je met risicomanagement of audit verschilt van inzicht en in eindeloze energielekkende discussies terecht komt?
Met meer inzicht in samenhang van interne beheersing kun je deze discussies beter vormgeven en er voor zorgen dat ze wél relevant en nuttig worden. Met de op maat gemaakte trainingen op het gebied van internal control, procesmanagement, audit en risk, vergroot je jouw kennis en breng je organisatie naar het volgende niveau brengen.
Afhankelijk van jouw behoefte en kennisniveau bepalen hoe diep en welke onderwerpen we in de training behandelen.

Passo Organisatieadvies

Organiseren van interne beheersing. Vol passie en energie helpt Passo Organisatieadvies je met het inrichten, verbeteren en toetsen van oplossingen voor interne beheersingsvraagstukken. Dit kan met behulp van de bouwstenen: processen, risk & control, audit en samenwerking. Deze bouwstenen tezamen inclusief het gedrag van mensen vormen samenhang, zorgen voor een passende interne beheersing. Het is de kracht van de verbinding tussen mensen, processen, structuren en het vermogen om te leren van uitgevoerde werkzaamheden die de interne beheersing succesvol maken. Ieder intern beheersingsvraagstuk vraagt om een maatwerk aanpak.